• Låsesmed Amager
  • Arne Jacobsens alle 7, 2300 KBH S

SMARTair adgangskontrol

Ruko SMARTair

Sikker og smart løsning med nem administration.
SMARTair er velegnet til virksomheder, boligforeninger, plejehjem, kommuner, hospitaler, og uddannelsesinstitutioner i alle størrelser. Systemet kan administrere og håndtere et ubegrænset antal af døre.

Ruko SMARTair er en effektiv adgangskontrol med Mifare teknologi – i en enkel, berøringsfri og brugervenlig løsning uden brug af nøgler og kabler.

 

SMARTair tilgodeser behovet for fleksibel sikkerhed både nu og i fremtiden. Der monteres en SmartAir enhed på hver dør, der skal indgå i adgangskontrolsystemet. Hver enhed er kodet, så den har oplysninger om, hvilke kort eller brikker der er godkendt til passage.

Det er let og hurtigt at opgradere, udvide eller ændre systemet, hvis behovet for sikring og fleksibilitet ændrer sig. SMARTair adgangskontrol kan anvendes til døre og skabe i samme system.

Mifare teknologi
Udover at SMARTair er meget brugervenligt og fleksibelt, er det også nemt og omkostningseffektivt at installere — for der skal nemlig ikke trækkes kabler eller lignende til de døre der skal indgå i systemet. Alt er nemlig integreret i den SMARTair enhed der sidder på døren.

SMARTair benytter Mifare teknologi i adgangskort og -brikker. Det indebærer at informationer gemmes på en eller flere sektorer, hvilket betyder, at samme kort eller brik som bruges til SMARTair også kan kombineres med en lang række andre funktioner som f.eks. tidsregistrering, kantinebetaling, identifikation og server logon.

Systemet fås i flere udgaver, og det er næsten altid muligt at finde en løsning der passer lige netop dit behov.

Solo
En Solo enhed er en Stand Alone enhed, som ikke kan indeholde nogen form for låseplan. Dermed er Solo en opgradering for den velkendte mekaniske cylinder med tilhørende nøgle.

Zys
Med en Zys enhed bliver adgangsrettighederne opdateret, når administratorens programmeringsenhed har været forbi den pågældende dør. Samtidig kan man også overføre loghændelser via programmeringsenheden. Og med en Zys enhed kan man også lægge tidsskemaer, kalenderfunktioner og låseplaner — som vedligeholdes i SMARTair softwareprogrammet. Man kan kombinere Zys og Wireless læsere i ét og samme system.

Zys
Med en Zys enhed bliver adgangsrettighederne opdateret, når administratorens programmerings enhed har været forbi den pågældende dør. Samtidig kan man også overføre loghændelser via programmeringsenheden. Og med en Zys enhed kan man også lægge tidsskemaer, kalenderfunktioner og låseplaner — som vedligeholdes i SMARTair softwareprogrammet. Man kan kombinere Zys og Wireless læsere i ét og samme system.

Wireless
Med en Wireless enhed kan man fra centralt hold låse eller låse op, og det er muligt at opdatere adgangsrettigheder, uden at administrator skal ud til den enkelte dør. Samtidig får administrator automatisk loghændelser retur fra døren.

Læserne kommunikerer trådløst med en hub, som bliver tilsluttet det eksisterende netværk. Her kan op til 30 læsere, med en afstand på max 30 meter (alt afhængig af lokale forhold) kommunikere med én og samme hub. Derudover kan man også lægge tidsskemaer, kalenderfunktioner og låseplaner i enheden, som bliver opdateret trådløst. Man kan kombinere Zys og Wireless læsere i ét og samme system.

Hotel
Med udgangspunkt det velkendte sortiment fra SMARTair Zys, kan man få komplette adgangskontrolløsninger til fx hoteller, vandrehjem, moteller, hostels eller lignende bygninger med tidsbegrænset udlejning af lokaler, kontorer eller lignende rum. Hardware sortimentet er som udgangspunkt det samme, men softwaren er anderledes. Den er nemlig specielt udviklet til bygninger, hvor der blandt andet er behov for funktionerne “check ind” og “check ud.”

SMARTair Genesis

SMARTair Genesis er en fordelagtig løsning til kunder, der ønsker at gå fra et mekanisk låsesystem til et adgangskontrolsystem – og det er velegnet til fx butikker, værksteder, klinikker eller sundhedscentre. Adgangskontrolsystemet kræver ingen computer eller separat software for at fungere. Man tilslutter blot sin SMARTair Genesis Master Controller med indbygget software direkte til et netværk.