• Låsesmed Amager
  • Arne Jacobsens alle 7, 2300 KBH S

Ruko Kasselåse

 Ruko-kasselaas-1622Ruko kasselås 1622 anvendes som ekstralås til døre hvis konstruktion ikke tillader montering af en indstukket lås. Riglen trækkes ind i låsekassen med nøgle.Rigellås med 23 mm rigelfremspring i én tur. Riglen er forsynet med 2 løse hærdede stålstifter, der forhindrer oversavning. Komplet med tilbehør og cylinder.

 

Ruko-kasselaas-1601Ruko kasselås 1601 anvendes som ekstralås til døre hvis konstruktion ikke tillader montering af en indstukket lås. Fallen trækkes ind i låsekassen med vrider eller nøgle. Smæklås med automatisk afspærring. Fallen sættes i berostilling ved at blive trykket ind i låsen. Vriderknoppen sættes ud af funktion, når låsen er låst eller i berostilling, ved at dreje nøglen 1/2 omgang modsat åbningsretningen. Komplet med tilbehør og cylinder.

Ruko-kasselaas-2622Ruko kasselås 2622 anvendes som ekstralås til døre hvis konstruktion ikke tillader montering af en indstukket lås. Komplet med tilbehør og cylinder, serie 600. Riglen trækkes ind i låsekassen med vrider eller nøgle. Rigellås med 23 m.m. rigelfremspring i én tur. Riglen er forsynet med 2 løse hærdede stålstifter der forhindrer oversavning.