• Låsesmed Amager
  • Arne Jacobsens alle 7, 2300 KBH S

Låsesmed privat

Låsesmeden arbejder i hele Københavns omegn

Vores erfarne låsesmede sikrer en effektiv og stabile serviceydelse, og vi tilbyder alle almindelige ydelser også midt på natten. Har du behov for akut oplukning i København eller omegnen, så kan vi være hurtigt fremme.

Låse reparation og låseskifte kan foretages hurtigt og effektivt, og har du smækket dig selv ude af boligen, kan vi genåbne låsen. Vores udstyr er skånsomt, og vi sikrer at du kan genbruge dine gamle nøgler.

Vores fokus er på kvalitet og optimering af vores egne processer for at sikre vores kunder det rigtige produkt til den rigtige pris, leveret til den rigtige tid. Låsesmeden hos KBH LÅSEDØGNVAGT undergår løbende træning i den nyeste teknologi og internt eftersyn.
Låseservice faget har mange år i markedet, og KBH LÅSEDØGNVAGT har ydet låseservice i København og storbysområdet siden 2008. Vi har lært at spørge de rigtige spørgsmål for at lære kundens behov at kende, og ved hvordan vi skal sikre en god låseservice. Mere du som kunde kan oplyse os inden vi ankommer til din location mere sikker kan du være i en god låseservice. 
Vi yder akut oplukning og reparationer, samt nøgle kopiering i alle døgnets timer. Så skulle du være i en uheldig situation og har løst dig selv ude, eller noget er galt med låsen. Da kan KBH LÅSEGØNVAGT tilbyde en effektiv og kvalitativ låseservice også kl 5 om morgenen. 

Områder vore låseservice og døgnvagt når indenfor 30min:

Låsesmed KøbenhavnLåsesmed AmagerLåsesmed BrønshøjLåsesmed EmdrupLåsesmed Frederiksberg, Låsesmed LyngbyLåsesmed Nørrebro, Låsesmed ValbyLåsesmed VesterbroLåsesmed Østerbro.