• Låsesmed Amager
  • Arne Jacobsens alle 7, 2300 KBH S

Låsesmed Erhverv

Låseservice til erhverv er omfattende og tilpasset den enkelte organisations behov. KBH Låsedøgnvagt tilbyder rådgivning og produktløsninger til tyverisikring og administrations relaterede løsninger. Vi tilbyder totalløsninger og sikkerhedsforanstaltninger for at ejendommen og vigtige værdigenstande er sikret. Mange bygninger har en stor trafik af mennekser som kommer og går i dagenes mange timer, og den enkelte bygnings behov kan være meget forskelligt.

Vi tilbyder også løsninger hvor ikke hele organisationens forretning foregår på samme adresse, men der ønskes en løsning for alle lokationer. Det er også vigtigt at sikre en bygning tilstrækkeligt hvor talen er om, at hele organisationens aktiver og virksomhed er i et sted, og derved mere sårbar.

KBH Låsedøgnvagt tilbyder låseservice og kvalitetsprodukter såsom patenterede låse og nøgler, adgangskontrol med enten adgangskort eller kode, alarmsystemer, videoovervågning, og låsesystemer med et højt sikkerhedsniveau.

Låsesmeden hos KBH LÅSEDØGNVAGT foretager løbende intern sikkerhedskontrol og vores låsesmede får træning regelmæssigt igennem deres karriere. Vi har fingeren på pulsen if.h.t. den nyeste teknologi og sikkerhed, som betyder at vi tilbyder ejendomssikring og regelmæssige eftersyn hos vores faste kunder. Låseservice faget har mange års erfaring i branchen, og KBH LÅSEDØGNVAGT har ydet låseservice i København og storbysområdet siden 2008.
Vi yder akut oplukning og reparationer, samt nøgle kopiering i alle døgnets timer. Så skulle du være i en uheldig situation og har løst dig selv ude, eller noget er galt med låsen. Da kan KBH LÅSEGØNVAGT tilbyde en effektvi og kvalitativ låseservice også kl 5 om morgenen.
Vi ved hvordan der sikres en god låseservice. Des mere du som kunde kan oplyse os inden vi ankommer til din lokation mere sikker kan du være i en god låseservice. Derfor har vi lært at spørge de rigtige spørgsmål og ønsker at lære kundens behov at kende. 

 

Områder vore låseservice og døgnvagt når indenfor 30min:

Låsesmed KøbenhavnLåsesmed AmagerLåsesmed BrønshøjLåsesmed EmdrupLåsesmed Frederiksberg, Låsesmed LyngbyLåsesmed Nørrebro, Låsesmed ValbyLåsesmed VesterbroLåsesmed Østerbro.