• Låsesmed Amager
 • Arne Jacobsens alle 7, 2300 KBH S

Låsesmed døgnvagt

KBH LÅSEDØGNVAGT svarer hele døgnet

Der er mange gode grunde til at vælge KBH Låsedøgnvagts låseservice. En af dem er, at vores låsesmede har døgnvagt alle ugens dage.  Dette er ganske nyttigt hvis du har smækket dig ude midt om natten, eller der er opstået et låseteknisk problem kl. 8 eller kl. 20. Vi kan være fremme inden for 30 minutter i de fleste områder i regionhovestaden.

Som kunde ved du, at vi altid tager telefonen, hvis der er opstået et problem. Har du et låseteknisk udfordring på døgnets skæve timer kan KBH Låsedøgnvagt være din livslinje midt på natten.

Oplukning og låse reparation

Låsesmedene er rutinerede i oplukning og om kodning af låse, og kan derfor hjælpe dig, hvis du er så uheldig at smække dig ude fra din bolig. Vi kan være på stedet inden for 20 minutter i næsten alle tilfælde, og vi sætter os grundigt ind i din problemstilling, imens vi er på vej.

Når låsesmeden så er ankommet på din bopæl, eller eller hvor det nu er problemet er opstået, så har vi allerede et godt bestik af situationen. Dette er med til at sikre, at låsesmedene kan være effektive og hurtige i deres reparationer m.v..

Service 24/7 hos KBH Låsedøgnvagt i København og omegn

KBH Låsedøgnvagt sikrer en hurtig udrykning i hele Københavns omegn, når det gælder. Vi kan også skifte dine låse, såfremt der er behov for dette. Har du haft indbrud, assisterer vi gerne med kvalitativ vejledning inden for boligsikring, så du atter kan føle dig tryg.

  ✓Døgnåben Låseservice
  ✓Oplukning af alle typer låse
  ✓Reparation af alle slags låse
  ✓Salg af patentsikrede låse
  ✓Boligsikring og vejledning
   ✓Dørlukningssystemer
   ✓Adgangskontrolsystemer
   ✓Låsesystemer
   ✓Sikring af erhverv
   ✓Alarmer og overvågning

  Områder vores låseservice i København og døgnvagt når inden for 30 minutter:

  Låsesmed KøbenhavnLåsesmed AmagerLåsesmed BrønshøjLåsesmed EmdrupLåsesmed Frederiksberg, Låsesmed LyngbyLåsesmed Nørrebro, Låsesmed ValbyLåsesmed VesterbroLåsesmed Østerbro.