• Låsesmed Amager
  • Arne Jacobsens alle 7, 2300 KBH S

Låsesmedens boligsikring

KBH LÅSEDØGNVAGT rådgiver kunder i København og omegn, for at boligsikre de danske hjem. Mange danske hjem er desværre ikke ordentlig boligsikret med sikre låse. Der er f.eks. forsynet med forældede låse med den gamle nøglen kendetegnende har et rundt hoved. KBH Låsesmeden anbefaler at skifte låsen til yderdøren hurtigst mulig, da disse ikke længere er en god sikring til yderdørene.

Gode vaner og sund fornuft er noget af det vigtigste, hvis ønsket er at forhindre indbrud. Og det er forholdsvis nemt at begrænse risikoen for indbrud betragteligt, ved blot at tage nogle få forholdsregler.

Mange danske hjem er forsynet med forældede låse. Låsen og nøglen med det runde hoved er ikke længere en god sikring til yderdørene.

Har du købt en ny bolig i tæt befolkede København eller i mere ubeboede områder, kan det altid forsvare sig at bede låsesmeden skifte låsen allerede inden indflytning.

Det er ret almindeligt bare at overtage tidligere ejer/ lejers nøgler som hører til de eksisterende låse. Dette betyder at der er uanede antal nøgler i omløb, som ikke er blevet overdraget. Det er ofte også tilfældet at låsen er gammel, og at sikkerheden derfor ikke længere er tidssvarende. Det bør være fast rutine at skifte låsene, når der flyttes til ny bolig.

Stop indbruddet før det sker

Men vejledning fra en certificeret låsesmed kan lade sig gøre at komme indbrud og tyveri i forkøbet med gode vaner og sund fornuft. Det er forholdsvis nemt at begrænse risikoen for indbrud betragteligt, ved blot at tage nogle få forholdsregler, som låsesmeden anbefaler.

  • Sæt patenterede låse, på alle yderdøre f.eks. Garant Plus eller Serie 1200.
  • Tjek at dør er låst når boligen forlades
  • Sørg for at det ser ud som om, at der er nogen hjemme.
  • Lås værktøj og haveredskaber inde

Skift låsene og få styr på nøglerne – allerede før indflytning. Det er ret almindeligt bare at overtage tidligere ejer/lejers nøgler. Der kan derfor være uanede antal nøgler i omløb, som ikke er blevet overdraget. Det er ofte også tilfældet at låsen er gammel, og at sikkerheden derfor ikke længere er tidssvarende. Det bør være fast rutine at skifte låsene, når der flyttes til ny bolig.

Låseservice sikrer dig én nøgle

KunEnNoegle

Hvis du står overfor at skulle udskifte dine låse, så husk at det er muligt at få samme nøgle til det hele. Hvis du vælger at sætte Garant Plus eller Serie 1200 låsecylindre i din bolig, kan du få samme nøgle til det hele. Ring til KBH LÅSEDØGNVAGT, og snak med vores montør, om de låse du ønsker samme nøgle til.

 

OVERSIGT BILLEDE SIKKERHED