• Låsesmed Amager
  • Arne Jacobsens alle 7, 2300 KBH S

Låsesmed til boligforeninger

Låsesmeden beskæftiger sig med store ejendomme og boligforeninger, og her tilbyder vi standard låseservice eller fuld service aftaler. Det kan dreje sig om rutine låseservice eller akut oplukning eller låseudskift. Derfor bruger vi kun sikkerhedsgodtendte produkter og professionelt udstyr som ikke skader jeres gamle låse. Vi tilbyder gerne specialløsninger som giver en bedre drift af ejendommen og mindre administrativt arbejde hos den enkelte boligforening.

Sikkerhed og kvalitet
Boligforeningens sikkerhed kan garanteres med komplette låsesystemer, som giver udvalgte medarbejdere eller beboere adgang til specifikke områder og rum i boligen. Systemlåse og nøgler har mange muligheder, og kan bruges i de samme låse med forskellige resultater -således at der f.eks. kan udloddes hovednøgler til medarbejdere og bestyrelse, og specifikke arealer kan have adgang for alle, som vaskeri eller offentlige fællesrum.

Døgnvagt og serviceaftale
Det kan være rart at kun have et nummer at ringe til, når noget skal laves. Og det er en fordel at din låsesmed kender bygningen og låsesystemet. Der er også fordele ved vores sikkerhedstjek og eftersyn med ejendommens døre, vinduer og låse, så vi kan udelukke fremtidige problemer. Men en udrykningsaftale år i heller ikke meromkostninger, og har altid en låsesmed stående parat.