• Låsesmed Amager
  • Arne Jacobsens alle 7, 2300 KBH S

Dorma Dørautomatik

VillaBillede_stanglaase

Låsesmeden KBH LÅSEDØGNVAGT anbefaler

Boligsikring omfatter solid rådgivning fra fin erfarne låsesmed, og naturligvis kvalitets låse og og sikre nøgler. Men disse er også betinget af en sikker dør, som også bliver lukket ordentlig.

Dorma præsenterer deres nye dørautomatik i nye egenudviklede generation af automatik til hængslede døre. Talen her er om elektromekanisk dørautomatik i modellerne ED 100 og ED 250, der åbner din dør ved hjælp af en elektromotor, lukker ved motorkraft og fjeder eller fjeder alene.

Produkt egenskaber

• Modulopbygget design og alsidigt funktionsområde
• Dørbredder op til 1600 mm (ED 250)
• Dørvægte op til 250 kg. (ED 250)
• Til enkelt- og dobbeltdøre

 

DormaDoerteknik

Alsidigt funktionsområde Opbygning
Der vælges den automatik, der er bedst egnet til opgaven. Model ED 100 / 250 tager udgangspunkt i en modular opbygning, og herefter vælges BASIC dækkappe til enkeltdøre.  Mulighed er for udbygning til forlænget VARIO dækkappe, både til enkelt- og dobbeltdør. Opgraderingskort, kan vælges, hvis der er specielle ønsker eller behov til ekstra tekniske funktioner.

ESR mekanisk synkronisering til indbygning ved dobbelt fløjet branddøre er en ekstra mulighed. Ved at kombinere de enkelte moduler opbygges præcist den dørautomatik, der kræves til opgaven. Mulighed for videre opgradering og udbygning hvis der stiller yderligere krav i fremtiden.

Sikkerhed
DORMA har lagt vægt på, at den nye ED serie skal dække både dagens krav, samt være forberedt til fremtiden. DORMA ED 100 / 250 er konstrueret til at møde fremtidens høje  sikkerhedskrav og opfylder DIN 18650. DORMA ED 100 / ED 250 kan anvendes til branddøre efter DS/EN 1154.

Styring af vindbelastning
ED automatikken er særligt velegnet til yderdøre, der udsættes for varierende vindbelastning, og til indvendige døre mellem rum med forskelligt lufttryk. Når systemet er i automatisk tilstand, overvåger vindbelastningsstyringen hastigheden og holder den konstant på den indstillede værdi.

Power Assist funktionen
ED automatikkens Power Assist funktion kan aktiveres, mens døren er i dørlukkertilstand. Så snart en bruger åbner døren et par grader, aktiveres servofunktionen for at støtte den manuelle åbning og tilpasser sig automatisk til den forudindstillede lukkekraft, når døren påvirkes manuelt.