• Låsesmed Amager
  • Arne Jacobsens alle 7, 2300 KBH S

Låsesmedens låsemontering

Låse findes i mange varianter og sikkerhedsniveauer som låsesmeden kan tilbyde professionel vejledning omkring. Dobbelt cylindere og forstærkede låse anbefales, samtidig som KBH LÅSEDØGNVAGT kan tilbyde mere avancerede og moderne modeller – her under f.eks. digitale løsninger som kan styres via app og computer.

Låse i private hjem
Udover video overvågning i udsatte villakvarterer og alarm opstilling, så kan vi anbefale at dine yderdøre er låst med to panterede låse som ikke nem kan kopieres til andre nøgler. Det er din egen sikkerhed i hjemmet som er låsesmedens hovedfokus. Derfor er det en rigtig god idé at kontakte en professionel låsesmed.

Korrekt montering af låsen er afgørende for driftsikkerheden og boligsikringen, samtidig med at di lås fungerer optimalt uden besvær. Din tilfredshed og er låsesmedens forretning.

Montering af låse i virksomheden eller større ejendomme
Kvalitetskrav og praktiske løsninger i større ejendomme er også låsesmedens speciale, og vi kommer gerne ud for at lave et eftersyn af nuværende løse og tyverisikring.

KBH LÅSEDØGNVAGT specialiserer sig i at stoppe tyveriet inden det forekommer i det virkelige liv, og det gør vi ved at sikre de rigtige typer af døre, låse og installationer. Mange af de førende forsikringsselskaber kræver yderligere at den ene lås er godkendt i rød klasse.

Vores låseservice kan sikre at nøgler kopieres med en pinkode og sikkerhedskort eller et elektronisk adgangskontrolsystem. Dette betyder at du har en styring med hvilke medarbejdere der får adgang til specifikke rum og locationer, samtidig som en adgangskontrol også giver dig et overblik over ind -og ud trafik i alle døre.