• Låsesmed Amager
  • Arne Jacobsens alle 7, 2300 KBH S

Låsesmedens låseservice

Når du ringer til låsesmeden

I langt de fleste tilfælde kan vi rykke ud på under 30 minutter, men det er vigtig at vi altid har den korrekte adresse. Også har vi behov for at få en god beskrivelse af hvordan din lås ser ud og hvor mange låse vi skal hjælpe med.

Husk at afmelde indenfor de første 5 minutter for at undgå vores minimum omkostning på 300kr for udrykning.

Erfarne låsesmede med kontinuerlig efteruddannelse

I takt med den låseteknologiske udvikling har vores låsesmede behov for kurser og faglige opdatering forløb. Dette er med til at sikre vores kunder at alle løsninger er konkurrencedygtige og boligsikre.

Det er vores første prioritet at vores privatkunder så vel som større erhvervskunder kan være sikre i sit valg af låseservice udbyder, og føler at sikkerheden er i orden.

Service og tryghed i dagligdagen

Det er typisk således at låsesmeden først bliver berettet når der er opstået et problem, og derfor er vi klar over betydningen af en høj kvalitet i produkter og et solidt erfaringsgrundlag for den låsetekniske service vi tilbyder.

Låseservice fra KBH LÅSEDØGNEVAGT inkluderer derfor naturligt også rådgivning og eftersyn med større totalløsninger.

Områder vore låseservice og døgnvagt når indenfor 30min:

Låsesmed KøbenhavnLåsesmed AmagerLåsesmed BrønshøjLåsesmed EmdrupLåsesmed Frederiksberg, Låsesmed LyngbyLåsesmed Nørrebro, Låsesmed ValbyLåsesmed VesterbroLåsesmed Østerbro.