• Låsesmed Amager
  • Arne Jacobsens alle 7, 2300 KBH S

Elektroniske kodelåse

YaleDorman_elektronisklaas

Yale Doorman Elektroniklås

En elektronisk lås gør hverdagen lettere

Moderne låsemekanismer giver den gennemsnitlige bopæl mange flere muligheder i.f.h.t. sikkerhed og praktiske løsninger. Det er ikke nødvendigt at bekymre sig over om børnene husker deres nøgle, eller passer godt nok på den imens de er i skole eller fritidsordning. Og der er ingen risiko for at smække sig ude og stå i en pinlig situation.

Og når du kommer hjem fra arbejde med hænderne fulde af dagens indkøb af madvarer skal du ikke stå og fumle fpr at få nøglen frem.

Det kan nemt lade sig gøre at åbne døren med kode eller nøglebrik, og med den seneste integration til Verisure, er det nu også muligt at åbne og låse døren via en app på telefonen. Samme mobil app giver dig også muligheden at følge med hvornår døren er blevet åbnet og hvem er kommet hjem.

Midlertidige koder kan også etableres og deles ud til f.eks. håndværkere eller gæster, der har behov for at komme ind imens andre er ude. Yale Doorman er en avanceret elektronisk lås, der sørger for, at din dør altid er låst; du skal ikke længere huske at låse døren mens du opholder dig i haven. Du er altid i fuld kontrol over hvem der ka låse op og komme ind i boligen.

Låsen er forsynet med en dansktalende guide som hjælper dig med at programmere en løsning, der passer til netop dit behov. Det er smart, nemt og bekvemt.

Bewator 3500

Bewator 3500

Siemens Bewator Codoor CD3500 er en kombineret lås og kodetastatur. Den har et robust design og kan betjenes meget simpelt ved at indtaste en kode og håndtaget bliver aktiveret. Monteres nemt direkte på døren, på den eksisterende lås, og ”overtager” styringen af hvorvidt det yderste håndtag kan aktiveres.