• Låsesmed Amager
  • Arne Jacobsens alle 7, 2300 KBH S

Dørlukkere

Det kan være af praktiske årsager mange vælger at få sin låsesmed at installere en Dørlukker. Men samtidig får vi en sikkerhed for at døren lukkes ordentlig, og at døren smækkes i -såfremt vi har en smækkelås. Udover den praktiske løsning er dørlukkere også en del af den interne arkitektoniske indretning.

Dørlukkere i stilrent design og gennemtænkt funktionalitet kan fås fra ASSA ABLOY, som en komplet serie. Hvor æstetik og praktisk funktionalitet er i samspil optimeret for at sikre lette, holdbare og elegante adgangsforhold i hverdagen. Her er derfor den ideelle løsning til ind- og udvendige døre på steder med meget trafik, hvor der lægges vægt på brugervenlighed, driftssikkerhed og stilfuld indretning.

– BILLEDE

Alle ASSA ABLOY dørlukkere er produceret af materialer i høj kvalitet og lever op til relevante krav i henhold til EN 1154/A standard.

Dørlukkersystemerne fra DORMA egner sig både til private hjem og moderne kontorbygninger, men intelligente, integrerede adgangsløsninger. Der kombineres sammenhæng, bekvemmelighed, design og høj kvalitet. Det omfattende produktsortiment opfylder et bredt udvalg af funktionelle krav og tilbyder således løsninger til stort set enhver situation.